Superpar

Zvonimir htio srediti situaciju sa sobama pa dobio kritike: 'Što je on, samoprozvani predsjednik ničega?!...

Zvonimirov prijedlog da glasuju tko bi trebao u kamp-kućicu nije se svidio svima

RTL.hr
27.03.2019 21:14

Kad su se svi okupili u dnevnoj sobi, Zvonimir je želio da riješe neke stvari u kući, konkretno, spavanje Hane i Gorana te Matee i Luke, koji bi, prema dosadašnjem rezultatu u izazovima, trebali u Brijune. Jadan Goran, svaka mu čast, sa živcima i svime", komentirali su Premužići i nastavili: Curi nam rijeka u kući koliko Hana plače."

No Zvonimirov prijedlog da glasuju tko bi trebao u kamp-kućicu nije se svidio svima. Što je on, samoprozvani predsjednik ničega?! Što si on tripuje?" komentirala je Matea, a s tim su se, naravno, složili i Premužići. Oni očito ne shvaćaju da je to problem. Ako te vidim da četiri dana spavaš na kiši, pa znaš da ću te pozvati da se malo ugriješ i pojedeš, pa ću ja malo biti na kiši", rekao je Davor, a Goran dodao: Daj osobi moć i vidiš njegov karakter." Jana smatra da glasanje nije bilo pošteno i smatra kako su trebali izvlačiti imena parova iz vreće te da su parovi dvolični. Nisam Robin Hood, ali ne volim nepravdu", zaključio je Davor.

'Superpar'možete gledati od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u , a sve propuštene epizode i dodatni sadržaj pogledajte na RTLplayu !

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.