Play ponuda
Play ponuda
PRIJAVITE SE!

Primamljiva nagrada, boravak u luksuznoj vili, moramo li još nabrajati? Prijave za novu sezonu 'Superpara' su...

Nakon tri uspješne sezone zabavno-natjecateljskog showa 'Superpar', traže se novi kandidati koji su spremni dokazati da su najbliže pojmu savršenog para! Prijavite se i postanite novi hrvatski 'Superpar'!

RTL.hr/ 20.1.2023. u 13:00
Play ponuda


Svi oni koje se žele sa svojim partnerom ili partnericom okušati u zabavnim izazovima, gdje će testirati svoje komunikacijske vještine i granice strpljenja, požrtvovnosti i hrabrosti, a u čast tomu osvojiti bogatu novčanu nagradu od 15.000 eura, od toga ih dijeli svega jedan klik. Prijave za novu sezonu popularnog RTL-ovog showa SUPERPAR su u tijeku! Osam odabranih parova čeka boravak u luksuznoj vili i svakodnevni uzbudljivi zadaci koji će ih, sigurno smo, dodatno zbližiti. 

Iskren odnos, povjerenje i duboka povezanost ono je što je potrebno da kandidati dođu do krajnjeg cilja – pobjede, no samo će jedan par na kraju ovog nezaboravnog putovanja postati jedini, pravi SUPERPAR i osvojiti pozamašnu svotu novca. 

Reality show, izraelske produkcijske kuće Dori Media, nastao prema licenciji showa 'Power Couple', pomoći će natjecateljima da doznaju jesu li u pravu i jesu li spremni sve uložiti za ljubav! Tko su nasljednici superparova Jane i Miroslava, Ratke Gordona te Marije i Marija i imate li ono što je potrebno da biste postali jedan od njih? 

Svi oni koji misle da mogu 'unovčiti' svoju ljubavnu vezu jer dovoljno dobro poznaju svojeg partnera/icu, mogu se prijaviti putem internetske stranice www.rtl.hr/show/prijave.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NAPETO PRED FINALE

Povratak bildera najviše iživcirao Filipa i Dragu: 'Maksimalno ćemo gristi da ih izbacimo!'

Play ponuda

Više s weba