Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
STUDENTICA I MANEKENKA

Ava Karabatić

Ava Karabatić, studentica je Filozofskog fakulteta u Zadru gdje studira komparativu književnost, latinski I talijanski jezik, a po struci je farmaceutski tehničar.

Image

Ava Karabatić 2012. godine bila je studentica Filozofskog fakulteta u Zadru gdje je studirala komparativu književnost, latinski I talijanski jezik, a po struci je farmaceutski tehničar. Bila je The best model Hrvatske 2008. godine kada je predstavljala Hrvatsku u Istanbulu te 2009. postala Miss turizma Hrvatske kada je otputovala u Kualalumpur ‘braniti’ boje Hvatske. Ava je bila i zaštitno lice mnogih poznatih modnih marki donjeg rublja, ali je krasila i naslovnicu hrvatskog izdanja Playboya i bila KLIK djevojka. Iz takta je može izbaciti nepravda, laž ali i prištić na licu. Velika želja 2012. godine joj je bila studirati glumu u Sarajevu ili Beogradu.

RTL/ 1.3.2012. u 15:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bila je The best model Hrvatske 2008. godine kada je predstavljala Hrvatsku u Istanbulu te 2009. postala Miss turizma Hrvatske kada je  otputovala u Kualalumpur ‘braniti’ boje Hvatske.

Ava je bila i zaštitno lice mnogih poznatih modnih marki donjeg rublja, ali je krasila i naslovnicu hrvatskog izdanja Playboya i bila KLIK djevojka.

Iz takta je može izbaciti nepravda, laž ali i prištić na licu. Velika želja joj je studirati glumu u Sarajevu ili Beogradu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
'ZVIJEZDE - LJETNI HIT'

Ivo Kralj (21) iz Solina: Student glazbene pedagogije već ima svoje autorske pjesme kojima planira osvojiti estradu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba