Ostalo

' Ako pobijedim, moja obitelj će napokon imati krov nad glavom'

Dvoje od četvero "preživjelih" u Survivoru, Sebastian Fleiss i Milan Gromilić, odlučili su podijeliti svoja očekivanja finalne večeri.

RTL
01.06.2012 11:37

Dan prije finalne večeri reality showa Survivor , koji će se emitirati uživo iz beogradskog studija Prve srpske televizije, a u kojem će putem televotinga i glasova Velikog vijeća biti odlučeno tko je "jedini preživjeli", Sebastian Fleiss i Milan Gromilić , jedni od finalista Survivora , odlučili su podijeliti svoja očekivanja finalne večeri.

Sebastian ima svog favorita, a po njemu najviše pobjedu zaslužuje Milan. Ako kojim slučajem on pobijedi u showu, sigurno će si priuštiti neko putovanje, možda baš ponovno na Kostariku. Ostatak će potrošiti na Cresu.

Najljepši trenutak u Survivoru mu je nagrada u kući na drvetu, no svi plemenski savjeti su mi bili dosta mučni.

Za razliku od skromnog Sebastiana, Milan priželjkuje pobjedu.

"Bilo bi bezobrazno reći da imam favorita kada sam ja jedan od finalista, dakle ja sam sam sebi favorit", izjavio je Milan.

"Očekujem pobjedu, bilo bi glupo da je ne očekujem, ali sada, hoće li se dogoditi ili ne, vidjet ćemo".

Najljepši trenutak u showu bio mu je taj kad je ispunio obćenaje svojoj kćerkici Lari, a najgori definitivno ispadanje Žareta iz daljnjeg natjecanja.

Milan je trenutno u priči da od grada dobije stan, pa se nada ako osvoji novce dati za polog za stan, da napokon on i moja obitelj imaju svoj krov nad glavom!

Finale Survivora ne propustite u subotu, 2. lipnja od 21 sat , samo na RTL Televiziji !