Play ponuda
Play ponuda
ŽESTOKI CHICK FIGHT

Aleksandra i Stanija se potukle pred svima!

Na Kostariki se dogodio pravi 'chick fight', ali ne u borbi. Naime, Aleksandra se okrenula protiv Stanije, koja je zatim otkrila prljavo rublje povučene plavuše.

RTL/ 26.4.2012. u 7:00
Play ponuda

Aleksandra je okrenula leđa Staniji te ju je istjerala iz kreveta, a ova je zatim otkrila sve Makedonkine tajne u kameru.

Stanija je prvo priznala kako je bio dogovor da bude uz Aleksandru i Radovana dok se oni ljube te da šuti o njihovoj avanturi.

"Ti si užasna", vrištala je makedonska manekenka.

"Što ćeš ti meni govoriti? Ti imaš dečka u Makedoniji, a spavala si s Vladom i imaš romansu sRadovanom. Ti ideš meni nešto govoriti, balavice jedna", uzvratila joj je Stanija.

Dok joj je srpska manekenka govorila da se makne od nje jer ne želi više raspravljati, Makedonka je očajnički pokušavala uvrijediti 'najbolju guzu Survivora'.

"Ognjen nije htio biti s tobom jer mu se gadiš. Stara si i imaš bore", vikala je nezrela Makedonka, na što joj je Stanija odgovorila udarcem nogom.

Žestoku svađu i udarce Mia Begović je komentirala riječima da zaista ne shvaća što je Aleksandri i zašto se odjednom okrenula protiv Stanije.

"Ja stvarno nisam budala. Mogu do određene granice biti naivna, ali postoji granica nakon koje pokažem zube. Ljudi vide tko sam i što sam te me ne može nitko vući za nos", izjavila je kasnije Stanija.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRAZNE PRIJETNJE

Žare nije uspio zastrašiti najljepšu guzu Survivora

Play ponuda

Više s weba