Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ČIME JE TO ZADIVILA NATJECATELJE?

Alex Grdić postala pravo čudo od žene!

Rihanna muškarce lovi plesom, a Ava Karabatić - čašicom ruma! Kapljica u Kostariki bila je, naime, dovoljna da se starleta opet raspriča, ali svojim novim izjavama ipak nije uspjela zasjeniti Aleksandru Grdić, koja je jučer postala pravo čudo od žene. Čime, doznajte u našem Survivor pregledu!

RTL/ 1.5.2012. u 18:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ujedinjenje je među natjecatelje Survivora unijelo nemir svjetskih razmjera. Marko je s otoka odbačenih sa sobom povukao Nevena, što je mnoge dovelo u neugodan položaj!

Neven priča s Avom o tome zašto je napisala njegovo ime na papiru za izbacivanje

Martina i Neven sve se više razdvajaju. Prijateljstvo je ostalo tek u tragovima, a Nevenove optužbe da je bezobzirna karijeristica, Martini su teško pale.

Iako je manekenka, AlexGrdić jer u Survivoru otkrila novi talent! Svi muškarci mogli su se sakriti iza žene koja je gotovo dva i pol sata uspjela stajati na jednoj nozi i to održavajući balans s vazom na klackalici. Alex je pobjedom u toj igri izdržljivosti došla na korak do finala.

Bez ikakve konkurencije u najbizarnijim izjavama i dalje je neponovljiva Ava. Nakon noći na novoj posteljini, ujutro je uslijedilo fantastično iznenađenje!

Obilan doručak dobro im je poslužio za borbu koja ih je čekala kasnije popodne. Kako su i zašto podijeljeni natjecatelji u još jednom odlučujućem okršaju za imunitet, doznajte večeras u 21:45 sati!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTIMNE TAJNE ALEX GRDIĆ

'Nemam ništa protiv seksa nasred Marakane'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba