Ostalo

Alex Grdić postala strah i trepet za frajere!

U Kostarici su na ispitu svi međuljudski odnosi, pa tako i obiteljski! Maja Lena konačno će se susresti s majkom Mijom s kojom se rastala nakon teških riječi! Loše odnose s dečkima, Alex želi iskoristiti kao priliku da ujedini djevojke.

RTL
09.05.2012 18:29

Alex je zasjela na tron svih igara na rajskoj plaži i postala strah i trepet za frajere. Ne samo da ima imunitet i na korak je da postane prvi finalist, nego si može dopustiti i da, umjesto da se bori, odmara i uživa u vrhunskoj hrani.

Svojim je ponašanjem na sebe navukla ljubomoru muškog klana, a dečki je optužuju da je dvolična.

No, ima i Alex njima što za reći. Čini se da je ona jedina svjesna da dečki štite jedni druge, a slabije natjecateljice u Survivoru iskorištavaju u vlastitu korist. Klanovi nastaju i u ujedinjenom plemenu.

Na Otoku odbačenih vlada harmonija s povremenim razgovorima o novim zavjerama. Ugodnoj atmosferi je, nakon neuspješnog povratka s potrage za tajnim i imunitetom, svjedočila i Maja Lena koja se tada, po prvi puta, susrela s majkom.

S obzirom na to da nije pronašla tajni imunitet, pridruživanje Velikom vijeću sve je izvjesnije. Do tada oni uživaju u svakodnevnoj razonodi, natjecatelji se pripremaju za još jednu borbu.

Novi izazov je na rasporedu već danas, ekipa se bori za dupli ili crni glas, a hoće li Alex još jednom pomesti konkurenciju, doznajte večeras u 21:50 sati !