Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
GRDIĆKA SPREMA PAKLENI GOVOR

Alex: Nabijem tih 50.000 eura na onu stvar!

Hrvatska mankenka sprema pakleni obračun s Martinom i Kristinom u finalu Survivora koji je na rasporedu u subotu navečer. 'Obračunat ću se s njih dvije, a one će biti u banani', najavila je Alex.

Image

Aleksandra Grdić

RTL/ 31.5.2012. u 10:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bivša Miss Hrvatske daleko je dogurala u regionalnom reality showu Survivor, ali je ipak izbačena prije finala. Naglasila je da nije ljuta na sebe zbog toga iako je od djevojaka imala najveću priliku dočepati se borbe za bogatu nagradu.

One su mi najomraženije, vjerujte mi, bit će pakleno!

"Ljudi su mene zamrzili još na početku, kada sam osvojila one nagrade. Frajeri su bili bahati, previše uvjereni u sebe. Našla sam se među pet nabrijanih frajera koji su valjda godinu dana unaprijed znali što je Survivor, trenirali i to", otkrila je Aleksandra Grdić kojoj ne smeta što joj je izmaknula pobjeda.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

"Tako iskreno nabijem tih 50.000 na onu stvar, ne želim ih ako se moram posvađati sa svima", dodala je Alex i najavila svoj obračun s Kristinom Bekvalac te Martinom Vrbos u finalu Survivora.

Za tu je priliku pripremila i mali govor:

"Obračunat ću se s njih dvije, one su mi najomraženije, vjerujte mi, bit će pakleno, a one će biti u banani", rekla je hrvatska mankenka u intervju za emisiju 'Exkluziv' Prve srpske televizije.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SVE TAJNE HRVATSKIH KANDIDATA

'U Survivoru mi je najviše nedostajao seks!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba