Ostalo

Ava do zadnjeg trenutka vjerovala u čudo!

"Vjerovala sam da postoji šansa za moj ostanak jer jednostavno vjerujem u čuda. Vjerujem u sudbinu, vjerujem u karmu. Ušla sam kao Ava Karabatić koja je pustolov, izašla kao Ava koja nije dvolična", rekla je za sebe Ava.

RTL
28.05.2012 17:40

Na korak do finala, pleme su prošli tjedan napustile Aleksandra i Ava . I dok je Alex tražila da se njezino ime napiše na papir, Ava je sve do samog kraja vjerovala u čudo.

"Više u tom plemenu nisam mogla izdržati ni dana, to je bila ta taktika, evo ostali su dečki u finalu, stalno neka okupljanja, neke priče i to mi je iskreno postalo zamorno", izjavila je Aleksandra Grdić.

"Vjerovala sam da postoji šansa za moj ostanak jer jednostavno vjerujem u čuda. Vjerujem u sudbinu, vjerujem u karmu. Ušla sam kao Ava Karabatić koja je pustolov, izašla kao Ava koja nije dvolična, koja je stvorila kao u doba prijašnjih kraljeva careva, jednu svoju autonomiju", rekla je za sebe Ava.

Za odlazak na Otok odbačenih krivi Martinu i Kristinu , dinamični duo koji prednjači u spletkarenju. No sve se tajne kad tad saznaju, pa je tako na vidjelo izašla i ona o Kristitinom sukobu s Ognjenom .

Svađe i svađice izlaze na vidjelo, opstaju najjači, a tko je postao prvi finalist Survivora , doznat ćete večeras u 21 sat !