Ostalo

Ava podučavala Aleks kako se pere suđe

Osim što su dogovorili zajednički nastup na Olimpijadi i prebrodili burnu svađu s Jelenom, članovi plemena Matabo su se opuštali tračajući svoje suparnike.

RTL
15.03.2012 21:23

Prvi plemenski savjet Mataboa protekao je burno. Padale su teške riječi s Jelenine strane o ostatku plemena. Jelena je rekla kako je mislila da su ostali moralno snažniji te naglasila kako se posebno razočarala u Cigiju, jer se 'on ponaša kao žena'.

Međutim, ostatak plemena negira Jelenine tvrdnje da postoje klanovi i bilo kakvi problemi. Prema njima, sve je u najboljem redu. Ciganović je opet ponovio dajeu Kostariku došao uživati, a ne preživljavati i da će uvijek sebe staviti na prvo mjesto, pa čak i na štetu plemena.

U plemenu Matabo također su razgovarali o današnjem natjecanju i likovali tračajući cure iz suprotnog plemena.

Osim njihove Maje Lene, priznali su kako su ih najviše nasmijale Stanija i Ava.

"Ona je najlakša jer ima narančinu koru pa se lakše odupirala od drvo", kazao je 'zločesto' Neven.

"Jeste li primijetili što je Ava odjenula?", zafrkavali su se i dodali kako su Matamboi ipak modno osviješteno pleme.

Neven i Marina su dogovorili i zajednički nastup na Olimpijadu, a predstavljati će Kostariku.

Boruku je također nasmijavala vrckava ljepotica, koja se četvrtog dana kupala u toplesu , što se, na opće iznenađenje, dečkima nije svidjelo.

S druge strane, svoj slobodan dan Boruke koriste da se odmore i maksimalno srede svoj kamp. U panici su jer je Avi nestala majica, a Aleks ne zna gdje su joj japanke od kad su se probudili. Počinje svađa jer svatko optužuje ovog drugog. Na kraju se ispostavi da je 40-ak majmuna bilo u kampu dok su spavali i vjerojatno im ukrali stvari.

Ava, koja je prvotno rekla kako neće prati suđe, podučavala je Aleksandru Grdić kako se to čini.

"Kružnim pokretima pereš da ne ostane riže", podučavala je jedna starleta drugu, a zatim dodala kako im zdjelice mogu poslužiti i kao kape.

Aleks je priznala kako joj se baš ne sviđa taj modni detalj.

"Ali je možeš 'nabiti' nekom muškarcu na glavu ako ti se ne sviđa", našla je Ava zdjelici novu funkciju, dok su ostali zaključili kako plavuši treba kupiti perilicu posuđa.