Ostalo

Ava poludjela: Ako netko ima muda, to sam ja!

Na plemenskom vijeću, uoči odluke o tome tko će na Otok odbačenih, vatrenu svađu su 'odradile' Ava i Aleksandra, koje su si svašta izgovorile. Bilo je tu i međusobnog vađenja 'prljavog veša'.

RTL
05.04.2012 13:19

Cijeli dan unutar plemena Boruka raspravljalo se o 'nominacijama', odnosno tko će na Otok odbačenih. Zbog toga je i plemensko vijeće ponudilo dramu i žestoke rasprava.

Najvatreniju svađu imale su Aleksandra i Ava , koje su si svašta izgovorile. Makedonka je hrvatskoj starleti zamjerila što priča jedno, a radi drugo - pogotovo u slučaju izbacivanja Stanije iz plemena.

Ava joj nije ostala dužna, pa se plemensko vijeće u jednom trenutku pretvorilo u njihovo međusobno vađenje 'prljavog veša'.

"Ja možda nisam neki tu fizički snagator, ali ne može mi nitko kazati da nemam svoje 'ja' i kada imam nešto kazati, to ću sigurno kazati. Ne želim se puno s njome raspravljati, ne želim ovdje napraviti show i senzaciju. Jer baš osoba koja ima muda i snage da nekome nešto kaže - to sam baš ja", ljutila se Ava.

Tko će 'preživjeti' glasovanje na plemenskom vijeću, a tko mora na Otok odbačenih možete pogledati u novoj epizodi Survivora koja je večeras od 21 sat na rasporedu RTL Televizije !