Ostalo

Ava pukla i rasplakala se pred kamerama!

Avi Karabatić teško je palo ujedinjenje. Dosta se natjecatelj(ic)a okrenulo protiv nje. 'Mislim da sam ugrožena. Sama sam si kriva, previše sam možda davala, a premalo primila', rekla je kroz suze.

RTL
02.05.2012 13:04

U ujedinjenom plemenu puno se priča o tome je li Ava pronašla tajni imunitet. Neki su se okrenuli protiv nje, a najglasnija je Alex Grdić .

"Mislim da sam prema nekim ljudima... I to me užasno boli. Mislim da sam ugrožena i taj osjećaj mi nitko ne može osporiti. Ne vodim tu neku igru. Ovo nisam očekivala, sama sam si kriva, stavila sam si previše očekivanja. Previše sam možda davala, a premalo primila. Možda sam trebala ući u osobe bez imalo emocija", kroz suze je govorila Ava .

Svoje frustracije je podijelila sa Sebastianom , asuze su samo tekle. Osjećajpovrijeđenosti nije mogla sakritipred kamerama, otvorila je dušu i plakala, plakala...

Kako je završilo to Avino tužno obraćanje 'javnosti', što je sebi i drugima još zamjerila, možete pogledati u večerašnjoj epizodi Survivora na RTL Televiziji od 21.45 sati!