Ostalo

Ava se ispričavala, Marko poludio na nju!

'Ma tko je izdajica, kada sam se ja tebi obavezao na papiru za nešto? Ajde nemoj glumiti. Šta je ovo, španjolska serija?", istresao je Marko Avi.

RTL
30.05.2012 15:11

Ava Karabatić se ispričala Žaretu zato što je glasala za njegovo izbacivanje.

"Žare, molim te da mi oprostiš i da sad mogu vratila bi vrijeme jer sam neke stvari shvatila. Smatram da si zaslužio bit među njih šest i stvarno mi je žao. To mi jedna od najvećih grešaka koje sam počinila", rekla je hrvatska starleta.

Ava Karabatić suze

"Oprostio sam ti još onog dana kad si me izbacila", uzvratio joj je makedonski zabavljač .

I dok su njih dvoje imali emotivan trenutak, Marko Karadžić je počeo dobacivati Avi "neka pusti suzu", na što mu je ona rekla da je izdajica.

"Tamo si gledala ljude u oči koji ti iza leđa govore da si sve i svašta, a sada meni tu pričaš da sam izdajica. Ma tko je izdajica, kada sam se ja tebi obavezao na papiru za nešto? Ajde nemoj glumiti. Šta je ovo, španjolska serija?", istresao je ljutiti Marko na Avu.

Ava

Naime, jedini političar među natjecateljima ne podržava Avino ispričavanje svakome za koga je glasala jer smatra da to nije iskreno i istinito.

Kako je izgledala svađa donedavno bliskih prijatelja pogledajte večeras u novoj epizodi Survivora od 20.50 sati na RTL Televiziji .