Ostalo

Cecin bivši u 'Survivoru'?

Maneken Vladimir Vuksanović, poznatiji kao bivši dečko kontroverzne turbo-folk pjevačice Cece Ražnatović, navodno je jedan od sudionika prvog regionalnog 'Survivora'.

E.M.
17.01.2012 16:04

Srbijanski mediji već su počeli nagađati o tome tko će sve biti sudionik regionalnog reality showa Survivor . Jedan od njih je navodno bivši dečko Svetlane Cece Ražnatović, maneken Vladimir Vuksanović, koji bi se zajedno s još 15 kandidata iz Srbije, Hrvatske i Makedonije trebao boriti za nagradu od 50 tisuća eura, piše srbijanski Telegraf.rs .

Prema pisanju istog medija, Vlada je navodno prošao casting zahvaljujući vezi s kontroverznom turbo-folk pjevačicom koja se trenutačno nalazi u kućnom pritvoru.

Ceca i njezin maneken nikada službeno nisu potvrdili svoju vezu koju su započeli 2009. Pažnju tamošnjih medija privukli su kada se mladi maneken prošle godine ponovo pojavio na njezinom rođendanu. Ipak, i on i folk diva su demantirali vezu, tvrdeći da se radi samo o prijateljstvu.

"Vlada i ja smo dobri prijatelji", rekla je Ceca još prije dvije godine i dodala:

"U stalnom smo kontaktu i družimo se kao sav normalan svijet. Znam da će zbog ovoga krenuti mnoge insinuacije, ali za njih, zaista, u ovom slučaju nema mjesta", odgovorila je turbo-folk pjevačica na pitanja o ljubavnoj aferi s manekenom.