Ostalo

Daleko od doma: Krokodilske suze potekle Survivorom!

Sezona prvog regionalnog Survivora u ponedjeljak napokon kreće na RTL-u! Naše zagrijavanje je odavno počelo, a danas vam, uz ostalo, donosimo nove dojmove Aleksandre Grdić i Nevena Ciganovića, koji je ustvrdio da su mu bambus i žabe u divljini Kostarike postali najveća noćna mora.

RTL
07.03.2012 18:44

Jedno je gledati vruće kadrove s Kostarike iz topline doma, a drugo ih je doživjeti u punom sjaju. Misleći da je sve pitomo i civilizirano, na sudjelovanje u prvom regionalnom Survivoru pristala je Martina Vrbos .

"Nisam bila svjesna gdje idem i kad su me prvi dan pogodili otok i džungla, bilo mi je grozno, no nisam to emotivno doživjela kao Alex koja je plakala. Ja sam to držala u sebi, ali nisam mislila da ću moći izdržati predugo", izjavila je Martina.

Pokazalo se da ipak može, baš kao što je i Neven Ciganović u divljini shvatio da zna i umije preživjeti - unatoč žabama kojih se boji i bambusu kojeg ne može podnijeti.

"Spavali smo na golom bambusu, bilo je vrlo neudobno iako tvrdo. Više sam bio u strahu jer oko nas su bile raznorazne živine. Prvu večer smo se tek susreli s ogavnim žabama krastačama koje su skakale oko nas i mene prepale da sam mislio da će mi herc otkazati", kazao je Neven.

'Herc' je na otoku zadrhtio puno mlađima - dobivši pismo iz civilizacije, Maja Lena se potpuno slomila.

Maja je plakala, a njezina majka Mia Begović ljutila ostale natjecatelje. Ne smijemo vam otkriti previše, ali sad je posve jasno da je u ovom hrvatskom klanu glumica ubrzo postala omražena.

Vatrena Aleksandra Grdić svoje je najveće strahove pobijedila i prije dolaska na Kostariku. Kad su jednom napokon došli, postala je pravi stručnjak za preživljavanje.

Zagrijavanje za ovu posve novu dimenziju je i službeno počelo - osim u Exkluziv Tabloidu , sve informacije možete pronaći na službenoj web stranici , koja obiluje podacima o natjecateljima, kao i prvim napetim situacijama s užarene Kostarike.