Ostalo

Dok muški rade, žene se svađaju kao djeca u vrtiću

Nakon početnog uhodavanja, 18-ero natjecatelja prvog regionalnog Survivora počelo je sa svađama, podbadanjima, pa i podmetanjima. Dok se frajeri bore s osnovama preživljavanja, dame se prepucavaju i tračaju. Saznajte zašto je Stanija postala omražena u vlastitu plemenu i s kim se to prepucava Mia Begović!

RTL
14.03.2012 18:28

Uz oko 700 tisuća gledatelja u Hrvatskoj, Survivor su u Srbiji u utorak pratili sami natjecatelji, a uzbuđenje oko avanture u divljini nije splasnulo ni pred malim ekranima. Natjecatelje je došla podržati i Nataša Bekvalac, poznatija sestra natjecateljice Kristine.

U trećoj epizodi muškarci su postali pravi džentlmeni, pa su ranije ustali kako bi djevojke dočekao gotov posao.

Djevojke su puno sposobnije kad su u pitanju svađe. Alex i Ava nikako ne mogu pronaći zajednički jezik sa Stanijom. Koliko god se Stanija trudila, od Alex i Ave može dobiti samo jezikovu juhu!

Nitko se u ovoj prvoj fazi Survivora ne želi svađati, pa djevojke, unatoč burnom temperamentu, pokušavaju zakopati ratnu sjekiru.

U divljini Kostarike dogovori očito ne pale, pa se djevojke, nakon silnih pedagoških razgovora, svađaju još žešće. Ništa mirnije nije ni u konkurentskom plemenu. Iskre frcaju na relaciji Mia – Jelena.

Napetost se u trećem danu ipak još uvijek ne širi poput virusa. Neki su, unatoč trzavicama, ostali potpuno mirni.

Maja Lena ne može ostati imuna na loš odnos njezine majke s Jelenom.