Play ponuda
Play ponuda
NAPETOSTI NA RAJSKOM OTOKU

Donedavni saveznici postali najgori neprijatelji

Ozbiljnost je ključna riječ novog Survivor dana na Kostariki. Ugodna druženja zamijenile su svađe, a u negativnoj energiji prednjače Neven i Martina.

RTL/ 24.4.2012. u 21:00
Play ponuda

Vrućinu Kostarike danas dodatno podgrijavaju Neven i Martina. Donedavni saveznici postali su najgori neprijatelji.

"On se osjećao izdano s moje strane jer ga nisam podržala. Točnije, ja sam ga podržala, ali ne mogu protiv cijelog plemena. Neven je htio biti poglavica, pleme nije htjelo", govori Martina.

"S Martinom sam se posvađao zato što je upravo ona bila ta koja me izdala i koja mi je okrenula leđa. Jednostavno je procijenila da šou treba odigrati s onima kod kojih je bolja janjetina", odgovara Cigi.

Svađe u Boruci utječu na plemenske borbe, pa je Martitina i Nevenova ekipa izgubila još jedan dvoboj s Matambom. Ovoga puta im uistinu treba biti žao jer se za surfanje i obilnu gozbu moraju više potruditi.  

"Na tom ručku hrana je bila fenomenalna. A što se tiče samog surfanja, bilo mi je odlično, prelijepo iskustvo", rekla je Maja Lena Lopatny.

Sretni i siti u Matambu se već pripremaju za novu borbu i dogovaraju koga bi iz suparničkog plemena mogli poslati u potragu za tajnim imunitetom. Međutim, na pobjedu računa i Boruka.

Tko će izboriti pobjedu i put do ujedinjenja, saznajte večeras u 21.35.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
LUDI TULUM DO JUTRA

'Prljavi ples' zvijezde Survivora i slavne sestre

Play ponuda

Više s weba