Ostalo

Doznajte tko tu koga i s kim!

Iako Survivor večeras nije na našem programu, natjecatelji su nam dali više nego dovoljno materijala za jednu dodatnu priču. Ljubavna karta balkanskog javnog neba upravo je zahvaljujući mjesecima na Kostarici prilično izmjenjena.

RTL
13.04.2012 18:24

Iako se čini kao da su krenuli preživljavati, zapravo su već tada ispod oka škicali tko se kome sviđa.

"Bio sam pored Aleksandre, bila je to prva noć, bilo je malo hladnije..Ja sam je zagrlio i u biti sam je grijao, spavali smo jedan do drugoga", rekao je Radovan Stošić .

U sljedećim danima Survivora bilo je tu i grljenja i ljubljenja, pa su Radovan i Aleksandra ponudili gledateljima pravu romansu preda kamerama, a kolegama ljubavnu sapunicu uživo.

No, parovi su manje primjetno nastajali i s druge strane kreveta od bambusa. Srpski nogometaš Ognjen Kajganić u hladnim noćima grijao je 15 godina mlađu Maju Lenu Lopatny .

Medo i mala Maja nastavili su se međutim družiti i nakon Survivora. Sve češća druženja i u Zagrebu i u Beogradu daju naslutiti da između njih ima mnogo više od samog prijateljstva, iako potvrdu za sada nismo dobili.

No, i Sebastian je dokaz za to da je ljubav prevrtljiva stvar. "Zaljubljivanje je jedna stvar koju ne možeš kontrolirati, ja tu ne mogu ništa učiniti, ali ja imam doma nekoga koga jako volim i tko me čeka", rekao je tada Sebastian, no prekinuo je vezu čim se vratio iz Survivora.

No, muškarac koji je najviše uzavreo žensku krv na otocima je Vlada Vuksanović . Pod zajedničkim nazivnikom 'navodno', priča se da je na Vladu bacila oko Stanija , pa da se s Radovanom potukao zbog Aleksandre, a najnoviji trač ga veže uz pjevačicu Natašu Bekvalac , sestru Vladine kolegice Kristine iz Survivora.

No, kad se spominje Vlado, najviše se ozari lice Ave Karabatić . "On je moj car kao što sam ja njegov avatar", kaže Ava.

Od svih nemani koje skrivaju šume Kostarike, natjecatelji Survivora najmanje su se bojali one koja grize ravno za srce. A mislili su da ne znaju zapaliti vatru...