Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
KRALJICA DRAME

Doznajte zbog koje je životinje Cigi u velikom strahu!

I drugi dan regionalnog Suvivora prepun je različitih izazova s kojima se moraju nositi natjecatelji, a neki od njih doživjeli su neugodna osobna iskustva.

RTL/ 13.3.2012. u 16:01
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Posle besane noći natjecatelji Survivora odlaze na ceremoniju na kojoj se po prvi put susreću s voditeljima Andrijom i Marijanom. Pred njima je zanimljiv zadatak koji će odrediti njihovu sudbinu za sljedeće razdoblje.

S jutarnjim suncem vratio se i optimizam u natjecatelje, a iako je proživljavala pravu traumu, Alex je tijekom noći ipak pronašla utjehu u Radovanovom snažnom muškom zagrljaju.

Jutro je donijelo i nova iznenađenja, a natjecatelji Survivora konačno su doznali tko će im biti vođe plemena!

"Nisam se baš pretjerano oduševio s tim zadatkom. Kao prvo nisam htio uopće biti poglavica jer to znači da moraš ono snositi nekakvu odgovornost za svoje pleme. Ja sam se trudio u svoje pleme unesti ono dobru volju, veselje, razbibrigu i jednostavno i to što se desilo kako nismo dobili vatru i uspjeli zapalit vatru nas nije toliko pogodilo kako bi nas to vjerojatno pogodilo da smo ušli sa nekakvim većim entuzijazmom u cijeli show", izjavio je Cigi nakon što je postao poglavica.

"Nismo baš bili oduševljeni zato što se Neven i ja znamo inače privatno, super smo prijatelji i nekako smo se stalno potajno nadali da ćemo biti zajedno, u istom plemenu. Onda kad smo shvatili to jutro da će nas opet razdvojiti, stvarno smo doživjeli teški breakdown i zbog tog smo bili jadni i tužni. Kad su nas proglasili poglavicama pao nam je mrak na oči", komentirala je svoju novu titulu Alex.

Drame nije nedostajalo pa je tako MajaLena doživjela svoju prvu krizu te zaplakala jer joj nedostaje dečko.

Kako se sumrak približavao, tako je mrak na oči pao i Cigiju koji je ubrzo nakon Maje Lene preuzeo ulogu kraljice drame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Cijeli kaos napravio je jer je ugledao žabu na plaži i jer strahuje da će ga ugristi!

Počele su i prva tračanja među djevojkama, tko se kome ne sviđa, no više doznajte u večerašnjoj 2. epizodi koja je na rasporedu RTL Televizije od 20.50 sati!Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
AVA DOBILA NAPAD LJUBOMORE

Najzgodniji Survivor zaprosio Martinu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba