Ostalo

Doznajte zbog koje je životinje Cigi u velikom strahu!

I drugi dan regionalnog Suvivora prepun je različitih izazova s kojima se moraju nositi natjecatelji, a neki od njih doživjeli su neugodna osobna iskustva.

RTL
13.03.2012 16:01

Posle besane noći natjecatelji Survivora odlaze na ceremoniju na kojoj se po prvi put susreću s voditeljima Andrijom i Marijanom. Pred njima je zanimljiv zadatak koji će odrediti njihovu sudbinu za sljedeće razdoblje.

S jutarnjim suncem vratio se i optimizam u natjecatelje, a iako je proživljavala pravu traumu, Alex je tijekom noći ipak pronašla utjehu u Radovanovom snažnom muškom zagrljaju.

Jutro je donijelo i nova iznenađenja, a natjecatelji Survivora konačno su doznali tko će im biti vođe plemena!

"Nisam se baš pretjerano oduševio s tim zadatkom. Kao prvo nisam htio uopće biti poglavica jer to znači da moraš ono snositi nekakvu odgovornost za svoje pleme. Ja sam se trudio u svoje pleme unesti ono dobru volju, veselje, razbibrigu i jednostavno i to što se desilo kako nismo dobili vatru i uspjeli zapalit vatru nas nije toliko pogodilo kako bi nas to vjerojatno pogodilo da smo ušli sa nekakvim većim entuzijazmom u cijeli show", izjavio je Cigi nakon što je postao poglavica.

"Nismo baš bili oduševljeni zato što se Neven i ja znamo inače privatno, super smo prijatelji i nekako smo se stalno potajno nadali da ćemo biti zajedno, u istom plemenu. Onda kad smo shvatili to jutro da će nas opet razdvojiti, stvarno smo doživjeli teški breakdown i zbog tog smo bili jadni i tužni. Kad su nas proglasili poglavicama pao nam je mrak na oči", komentirala je svoju novu titulu Alex .

Drame nije nedostajalo pa je tako Maja Lena doživjela svoju prvu krizu te zaplakala jer joj nedostaje dečko.

Kako se sumrak približavao, tako je mrak na oči pao i Cigiju koji je ubrzo nakon Maje Lene preuzeo ulogu kraljice drame.

Cijeli kaos napravio je jer je ugledao žabu na plaži i jer strahuje da će ga ugristi!

Počele su i prva tračanja među djevojkama, tko se kome ne sviđa, no više doznajte u večerašnjoj 2. epizodi koja je na rasporedu RTL Televizije od 20.50 sati !