Ostalo

Finalisti Survivora osvajaju poznate dame u spotovima

Finalisti Survivora osvojili su srca mnogih gledatelja showa, no osim što se o slobodno vrijeme bave preživljavanjem, oni snimaju i spotove s poznatim damama.

RTL
01.06.2012 12:06

Finalisti Survivora Nikola Šoć , Vlada Vuksanović i Milan Gromilić , osvojili su srca mnogih gledatelja showa, no osim što se o slobodno vrijeme bave preživljavanjem, oni snimaju i spotove s poznatim damama, piše Puls Online .

Vlada je već osvojio žensku publiku na manekenskoj pisti, a ubrzo su ga pjevačice počele koristiti kao glumca u svojim spotovima. Sudjelovao je snimanju za spot " Psiho " srpske pjevačice Ane Kokić , a Nataša Bekvalac upravo dovršava video spot upravo s njim na Ibizi.



Slavu crnogorskog manekena Nikole Šoća iskoristila ja mlada Marina Tadić te će spot s njim uskoro ugledati svjelosti dana.

Nikola Šoć



Ipak, prije svih njih, baletan Milan Gromilić bio je glavni muški lik u Severininom spotu za pjesmu "Tridesete" gdje je vrlo strasno plesao s najpoznatijom pjevačicom na Balkanu.



Koliko će im ova promocija pomoći da dobiju nagradu od 50.000 eura, vidjet ćemo, no sigurno im neće odomoći.

Jedino Sebastian u ovoj trci za preživljavanje nema takvu vrstu pomoći, ali ako je sam stigao do finala, ne brinemo za njega.