Ostalo

Frajerica Ava otkrila sve tajne divljine!

Ava Karabatić jedna je od osamnaestero sudionika prvog regionalnog Survivora i ovih dana nesumnjivo privlači najviše pozornosti. U svom uvodnom Survivor intervjuu otkriva zašto se odlučila na odlazak u divljinu, kako ju je Kostarika promijenila iz temelja, a donosi nam i jednu ekskluzivnu vijest.

RTL
08.03.2012 18:35

Iako smo na Kostariku poslali 18 natjecatelja, svi u ovoj pripremnoj fazi najviše komentiraju Avu Karabatić . Kad s njom sjednete na ugodni razgovor, jasno vam je i zašto. Naime, neuništiva starleta u divljini je izrasla u pravu frajericu.

"Frajerica ne znači bit snažna u borbi, frajerica znači imat muda. Kad je najteže pokazat emocije, zaplakati, imati personality, karizmu, nasmijavati pleme. Znaš, kad se kaže za nekog da ima Faktor X", objasnila je svoju ulogu Ava.

Na sudjelovanje u Survivoru pristala je, kaže, bez puno razmišljanja, a već u prvom danu shvatila je da je kao stvorena za preživljavanje.

"Da budem iskrena, kad sam krenula na put na Kostariku, uopće nisam znala što me čeka. Znala sam svoje ime i prezime i imala sam jedan kufer koji spremam za avanture i znala sam da idem pobijediti samu sebe i da idem u avanturu života. Napomenula bih da mi je to najljepše, da sam toliko sretna i ponosna što sam naučila nekakve druge vrijednosti u životu, da nije sve u materijalnom, što sam upoznala neke divne ljude i što sam napokon moralno izašla kao pobjednik jer pobijedila sam strah od tjelesnog koji sam imala", rekla je starleta te dodala kako je jako ponosna na sebe.

Val samopouzdanja utjecao je na svaku Avinu poru, pa se bacila i na pisanje.

"Ja sam velika romantičarka koja piše pjesme. Moja knjiga će se zvati ' Susjed ' ili ' Ključić mojih tajnih odaja '", otkrila je veliki plan za budućnost ekskluzivno pred kamerama RTL-a.

U divljini, bez olovke i papira, Ava je zasukala rukave i simpatije kolega odlučila zaslužiti radom, a ne izvijanjem bokova.

"Prala sam muški veš, doprinosila sam koliko sam mogla i umjela. Smatram da sam svoj dio posla odradila onako kako bi svaka domaćica uspjela, čak me sad prijateljice zezaju da sam sad žena za udaju", šalila se Ava.

Ova vrijedna žena na fatalnom je otoku doživjela i fatalnu zaljubljenost.

"Toliko sam se nekako uživjela, kao da sam ja nekakva sirena, kao da sam boginja i kao da će bog ljubavi sići i bit zajedno sa mnom", rekla je.

Ipak, od opasnosti divljine nije je mogao spasiti ni bog ljubavi. Sva sreća da se Ava ne boji životinja, dok se eventualnih strahova rješavala rumom, a u njenoj zabavi, naravno, ključnu ulogu su imali zgodni dečki.

"Mislim da dečki nisu imali ništa protiv mene, koliko god bila šlampava i trampava , ja sam i jako šarmantna. Mislim da su uglavnom imali pozitivno mišljenje o meni", priznala je, ali je također dodala kako su žene uglavnom bile zlobne prema njoj.

Iako još uvijek štedi na detaljima, Ava ističe da je itekako ponosna na svoje sudjelovanje u Survivoru. Otišla je s upitnikom iznad glave, a vratila se kao prava hodajuća enciklopedija.

Što je to Ava proživjela na otoku napokon ćemo doznati u ponedjeljak, kad u eter stiže prvi regionalni Survivor!