Ostalo

Hoće li Alexa postati prva finalistica Survivora?

Natjecatelji se posljednji put bore za imunitet, a Alex ima zadnju šansu da postane prvi finalist Survivora. Hoće li joj uspjeti i tko će nakon večerašnje igre biti zadnji natjecatelj u potrazi za tajnim imunitetom, doznajte večeras!

RTL
22.05.2012 21:37

Niti jedan dan na plažama Kostarike ne može proteći u miru. Sinoć su tekle Avine suze, a za sve je kriva Martina .

"Mislim da mi je toliko nebitna ta svađa i te riječi i da svatko stvara sliku o sebi. Ja sam ispala fer play, nisam osoba koja će drugome uputiti teške riječi jer gdje te najviše boli to ćeš uputiti drugima. Tako da ta svađa pada u drugi plan i ne bi je puno komentirala mislim da sam ispala mala gospođica što se toga tiče ", ponosna je Ava na sebe.

Druga gospođica, ona koja je posljednja ispala iz igre, na sve se strane mora opravdavati. Pleme smatra da ih je Maja Lena molila da je izbace samo zato što je znala da će i ovako i onako ispasti. Njezine drame u vezi s mamom popele su im se na vrh glave.

"Ja sam u Survivora ušla kao borac koja je išla glavom kroz zid, koja je radila, bila vrijedna. Ja sam svoj cilj ispunila sama pred sobom. Ne zanima me što će netko reći", kazala je Maja Lena.

"Mislim da je ono malo previše bilo izazvano dramaturški i teatralno, ne znam iz kojih razloga, možda zbog njenih godina, možda zbog toga što je ona htjela ostat malo duže ali nije", Aleksandra Grdić pokušala je pojasniti situaciju.

Žrtvovanje prije plemenskog savjeta očito je postala glavna fora na rajskoj plaži, a nakon Maje Lene, svoju je glavu na panj dobrovoljno stavila i Alex.

Video poruke koje moraju snimiti svima koji im nedostaju barem će im na kratko skrenuti misli sa svakodnevnih svađa.

No, najveći izazov za Alex tek slijedi. Natjecatelji se posljednji put bore za imunitet, a ona ima zadnju šansu da postane prvi finalist Survivora. Hoće li joj uspjeti i tko će nakon večerašnje igre biti zadnji natjecatelj u potrazi za tajnim imunitetom, doznajte večeras!