Ostalo

Je li Radovanu žao što je izbačen iz plemena?

Daleko od pogleda, ali jako blizu kamerama je osamnaest junaka prvog regionalnog Survivora! Njihov peti tjedan u divljini obilježile su nove ljubavi, a neočekivane emocije dodatno su uzdrmali njihov ionako uzdrmani svijet.

RTL
15.04.2012 18:19

Na rajskoj plaži rodila se prva prava Survivor ljubav. Ni negativan glas na plemenskom vijeću nije pokolebao zaljubljenog Radovana da provede dan s lijepom Aleksandrom .

"Da nisam otišao, svaki dan bi se pitao što bi bilo da sam otišao, a to si ne bi mogao podnijeti u glavi pa sam otišao. Riskirao sam i mislim da je to bio jedna od kobnijih stvari što sam napravio ali ne žalim", rekao je Radovan .

Na romantičnim plažama Kostarike započela je još jedna sapunica, s Majom Lenom i Ognjenom u glavnim ulogama. On i Maja, šuška se, romansu su nastavili i nakon Survivora, bez obzira što su prije odlaska u divljinu tvrdili upravo suprotno.

Članovi Boruke zasluženo su guštali u tuširanju, masaži i vrhunskoj klopi dok na Otoku odbačenih nemaju pojma o gozbi. Ponovno su zaokupljeni međusobnim svađama, a incidentne situacije su zamalo eskalirale u fizički obračun.

Ovog tjedna pleme je na Otok odbačenih poslalo Radovana. Sva sreća da im je drag jer bilo koji drugi muškarac koji se nađe u ovoj maloj plemenskoj zajednici neće dobro proći.

Je li bivšem misteru žao što je izbačen iz plemena ili mu je drago što će sada konačno biti sa svojom dragom, otkrit će vam sam, večeras u povratku u civilizaciju u studijskoj emisiji Survivora u 22:05 sati !