Play ponuda
Play ponuda
TO JE ZA GLUPE LJUDE

Jelena progovorila o 'tučnjavi' s Mijom Begović

Srpska vizažistica Jelena Maćić odlučila je demantirati medijske natpise koji je optužuju za fizički obračun s Mijom Begović. 'Previše sam pametna za tako nešto', dodala je Jelena.

Image
Foto: Survivor
RTL/ 20.4.2012. u 10:11
Play ponuda

U medijima se pojavila informacija kako Jelena Maćić nije mogla više trpjeti provokacije Mije Begović te da je fizički nasrnula na nju, no srpska vizažistica demantirala je te navode, prenosi Puls Online.

Prema očito netočnim informacijama, njih su dvije navodno prvo ušle u verbalni sukob, a na kraju i fizički napale jedna drugu.

"Pun mi te k***c, isfrustrirana babetino, sad ću ti pokazati gdje ti je mjesto", vikala je Jelena, što nije glumicu zastrašilo pa ju je nastavila izazivati.

Srpska vizažistica je zatim navodno skočila i ščepala je za kosu. Obračun se nastavio kada je Mia ogrebla Jelenu po tijelu, a ova joj nije ostala dužna i počela ju je udarati šakama dok nije glumicu raskrvarila.

Jelena je tu informaciju demantirala i dodala: "Previše sam ja pametna za tako nešto, fizičke okršaje prepuštam drugima jer je tučnjava za glupe ljude".

"Jer, budimo realni, mogu ja da budem i šašava i luda i naivna, negativna i bijesna, ali glupa? To ne", rekla je Jelena.

Ako je tučnjava za glupe ljude, kojih u Survivoru, po njenim riječima, ima i više nego previše, čini se da je fizičkih obračuna bilo i više nego dovoljno.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
POTPUNO SE OSLOBODILE

Ava i cure golih grudi uživale na suncu

Play ponuda

Više s weba