Ostalo

Jesu li dame zaslužile finale Survivora?

Poznati su finalisti i to - četvorica mušketira jer žene su, radeći jedna drugoj iza leđa, same sebi iskopale grob, a i izvršavanju zadataka pristupale su dosta ležerno.

RTL
31.05.2012 18:30

Sebastian , Milan , Vlada i Nikola - četiri mušketira u finalu Survivora . Četrdeset dana proživljavali su pravi pakao na rajskoj plaži i zasluženo stigli do samog kraja.

"Meni je iskreno žao što jedna od djevojaka nije ušla u finale jer mislim da su imale šanse i da su možda malo veću borbenost pokazale na kraju da bi jedna od njih ušla u finale", izjavio je Sebastian.

Jedine dame koje su pored jake muške konkurencije izdržale do samog kraja optužene su da u posljednjem izazovu namjerno nisu dale sve od sebe.

Ava je posljednja natjecateljica čiji je izlazak izglasalo pleme. I ona je, baš kao i svatko tko se pridružio velikom vijeću, na otok odbačenih uspjela unijeti nemir. No unatoč svađi, posljednji dani na Kostarici bili su jako kul.

Put do finala nije bio nimalo lak no iako su svi zaslužili pohvale na račun čeličnih živaca i izdržljivosti, Titulu pobjednika ponijet će samo jedan. O njemu će odlučiti Veliko vijeće na svom posljednjem zasjedanju koje ćete moći izravno pratiti ove subote od devet navečer.

No, prije toga vas čeka još jedna porcija friških 'insajderskih' informacija s Kostarike, u Kristininom i Martininom povratku u civilizaciju , večeras u 21 sat !