Ostalo

Konačno ujedinjeni, a nikad međusobno udaljeniji!

Natjecatelji su se, naime, podijelili u nove klanove i potpuno izostavili starletu Avu Karabatić koja je zbog njihove nove taktike i zaplakala.

RTL
02.05.2012 18:17

Kako ironično - iako napokon ujedinjeni, natjecatelji Survivora nikad nisu bili međusobno udaljeniji! Već trećeg dana zajedničkog života pleme Sibu pogodile su trzavice, a podjele u klanove postale su omiljena razonoda dvanaestorice natjecatelja, posebno danas, dan prije plemenskog vijeća.

U isto vrijeme na drugom otoku Ava muku muči s potragom za tajnim imunitetom. Svratila je i do ekipe s otoka odbačenih kojoj bi se, sigurna je, uskoro mogla pridružiti.

Pozitiva i šašavluk očito nisu oduševili ujedinjeno pleme koje je Avu potpuno zaboravilo. Umornoj i gladnoj nisu ostavili ni zrno riže, a vječna svađa oko hrane poprimila je nove razmjere. Nakon teških riječi pale su i suze.

Posvađani i siti spremni su za malu borbu. Pobjednika čeka sočna nagrada, a put do nje neće biti nimalo lak.

Posebno za Alex koja, ako pobijedi, dolazi na korak do toga da postane prva finalistkinja Survivora. Tko je došao u Survivor da spasi karijeru, tko najviše smrdi i kome najviše nedostaje seks?

Doznajte u 21:45 sati u novoj epizodi Survivora !