Ostalo

Kostarika se užarila od tračanja i podmetanja!

Uleti u Survivoru više ne postoje! Ujedinjeno pleme donijelo je ovog tjedna brojne probleme i nepredvidive situacije, a Kostarika se doslovno užarila od tračanja i podmetanja naše vesele ekipe.

RTL
06.05.2012 18:15

Dug jezik i kratak fitilj rezultirali su borbom u kokošinjcu, a zbog neprihvatljivog ponašanja Stanija i Aleksandra zaradile su izgon iz raja .

Za njih je završilo, a za 12 preživjelih ujedinjenjem je prava borba za opstanak zapravo tek počela.
Povratak odbačenih unio je dodatni nemir, nekad najbolji prijatelji Martina i Neven, sad se gledaju ispod oka.

Pala je i prva igra za ulazak u finale. Nakon dva i pol sata balansiranja svi su se mogli sakriti pred Alex Grdić.

Alex je, naime, svoj imunitet zaradila, a Ava je za istim krenula u potragu. Iako se voli hvaliti da joj mozgalice najbolje leže, zagonetke u gradu Bambusa ipak su bile preteške.

Iako je imunitet ostao skriven, najdublje su tajne isplivale na maloj igri. Saznali smo tako tko je dvoličan, kome nedostaje seks, tko smrdi a tko pomoću Survivora spašava karijeru.

Mic po mic došlo je vrijeme za prvo odbacivanje iz ujedinjenog plemena . Odbačeni su postali Veliko vijeće, a čini se kako su ionako usijanu atmosferu, odlučili dodatno zagrijati.

Nakon opakog rešetanja i neizvjesnog glasanja odluka je pala. Marko i Neven plesali su jedan tjedan i vratili se na Otok odbačenih, gdje ih, barem se nadaju, čeka mirna luka.

Pred ujedinjenim ali nikad udaljenijim Survivorima tjedan je prepun novih obrata, trzavica, podmetanja, spletkarenja i teških borbi za preživljavanje. Nemojte ih nikako propustiti, baš kao ni večerašnji Survivor povratak u civilizaciju koji počinje u 20 sati .