Ostalo

Maja Lena otkrit će neotkrivene detalje s rajske plaže!

Fešta na Kostarici ovog je tjedna završila za Maju Lenu Lopatny, čiji se plamen nakon tjedana taktiziranja ugasio. No, to je samo mali dio promjena u Survivoru.

RTL
20.05.2012 17:31

Prošlog tjedna ženski se klan ujedinio i na iznenađenje muške ekipe izbacio jednog od najboljih natjecatelja.

"To Ognjenovo izbacivanje je bio totalni šok za mene, a mislim i za većinu ljudi u plemenu", rekao je Sebastian .

Upravo je Nikola neizravno zeznuo stvar. Zbog svađe s Kristinom on je trebao napustiti pleme, no deblji je kraj izvukao Ognjen .

Uz to što se posvađala s dragim, Kristina je preuzela i titulu najomraženije natjecateljice, a sve spletke i ogovaranja kojima se bavila iza svih leđa polako počinju izlaziti na vidjelo.

"Kristini sam vjerovala jako i njezino prijateljstvo je ono najvrednjije, najljepše što sam izvukla uz Survivora. U takvom jednom okruženju gdje si sa ljudima koje ne poznaješ, naći jednu osobu koja ti istinski čuva leđa je vrijedna stvar", kaže Martina .

Čini se da su Martinina leđa jedina koja je Kristina čuvala. A očito je shvatila da treba brže bolje popraviti stvar. "Ispostavilo se da tog nesporazuma s Nikolom nije ni bilo i da su to sve iskonstruirali", kaže Kristina .

Do nedavno im je i Alex bila draga, a onda je počela pobjeđivati u svim igrama. No iako je suvereno vladala borbama, propustila je priliku postati prva finalistica Survivora. Za sve je kriva urota.

Nemilosrdna borba između muškog i ženskog klana je počela. S rajske plaže ravno po osvetu i odgovore na plemensko vijeće, na kojem je, baš kao što je predvidio, izletjela Maja Lena .

Dosad neotkrivene detalje s rajske plaže Maja Lena će konačno otkriti u večerašnjem specijalu zato nikako ne propustite njezin povratak u civilizaciju.