Ostalo

Maneken i mister zaratili zbog zgodne Makedonke

Srbijanski maneken Vladimir Vuksanović i mister Hrvatske Radovan Stošić navodno su se čak potukli u Kostariki zbog zgodne makedonske ljepotice Aleksandre Nakove.

RTL
05.04.2012 10:00

Srbijanski maneken Vladimir Vuksanović i mister Hrvatske Radovan Stošić opako su se zaratiliu Kostariki, a sve to zbog - žene .

Naime, i jednom i drugom je glavom zavrtjela lijepa Makedonka Aleksandra Nakova , pa su situaciju navodno odlučili razriješiti čak i šakama.

Aleksandra je bivša Vuksanovićeva djevojka, no nitko nije ni slutio kako će maneken poludjeti od ljubomore kada se l jepotica upusti u vezu s Radom .

"Kad su se Aleksandra i Radovan spojili, Vladimir je pobjesnio, a rivalstvo između njega i Stošića bilo je više nego očigledno", rekao je jedan od producenata showa za Kurir .

Aleksandra Nakova



Nakon što su se prvotno verbalno sukobili, došlo je do gurkanja, a zatim i do fizičkog obračuna.

"Sijevnula je i pokoja šaka prije nego što je između njih stala jedna producentica, s kojom se kasnije Vladimir jako zbližio ", odao je izvor.

Produkcija nije kaznila agresivni dvojac, no doznajemo kako su pred kraj snimanja Survivora ipak zakopali ratnu sjekiru.