Ostalo

Marijana i Andrija u showu nabijenom adrenalinom!

Pripreme za najuzbudljiviji reality show - Survivor, opasno su se zahuktale. Sada su napokon poznati i voditelji, a ljupka RTL-ova zvijezda Marijana Batinić već je otputovala u Kostariku.

RTL
19.01.2012 12:32

Borba s hirovitom prirodom, neslaganja i svađe, ljubavi i strasti – sve nas to očekuje u novom uzbudljivom reality showu 'Survivor' RTL Televizije i srpske Prve TV, a koji će se snimati u Kostariki. Marijana Batinić , voditeljica RTL-ove emisije 'Ljubav je na selu' i autorica priloga 'MAREnda', Exkluziv Vikenda, bit će voditeljica 'Survivora' , koja će pratiti kandidate na lokaciji, zajedno s kolegom Andrijom Miloševićem . Antonija Blaće vodit će studijske emisije.

Marijana je već otputovala u Kostariku , egzotičnu zemlju, u kojoj se trenutno priprema početak snimanja uzbudljivog showa u kojem neće nedostajati adrenalina, smicalica, klanova, a ponajviše želje za pobjedom. Što su sve kandidati sposobni učiniti ne bi li pobijedili, koliko su snažni duhom, a koliko tijelom, saznat ćemo uskoro.

Lijepa voditeljica kandidatima će svakodnevno zadavati nove zadatke i brige, no ukoliko izvrše zadano, razveselit će ih nagradama!

Atraktivna Splićanka tako će se nakon dugogodišnjeg iskustva, koje je ispekla na javnoj televiziji kao urednica i voditeljica popularne emisije Po ure torture" te u brojnim drugim autorskim formatima, okušati i u ovom showu nabijenom adrenalinom.

Osim nje, emisije iz Kostarike vodit će i srpski glumac i voditelj Prve TV, 33-godišnji Andrija Milošević. Budući da je Andrija' veteran' ovog televizijskog formata, Marijana i Andrija sigurno će se izvrsno nadopunjavati.

Andrija Milošević poznat je poulogama u TV serijamaod kojih je i'RTL-ova Ne daj se, Nina!' gdje je imao jednu od glavnih uloga te 'Jesen stiže, dunjo moja', 'Nepobjedivo srce' i mnogim drugima, a u kazalištu je odigrao više od 65 uloga. Voditelj 'Survivora' postao je 2008. godine, a osim ovog showa, vodio je i kvizove.

Hoće li Marijana i Andrija biti dobri domaćini kandidatima 'Survivora' te kakve nas sve zgode, smicalice i priče iz sjene očekuju od kandidata, gledatelji će saznati u proljeće kada na RTL Televiziji kreće napet uzbudljivi užitak!