Ostalo

'Martina je dno dna, a Sebastian gora baba nego žene'

Aleksandra Grdić i Ava Karabatić bile su gošće u emisiji 'Povratak u civilizaciju'. Bivša Miss Hrvatske je tom prilikom otkrila što misli o drugim natjecateljima, a Ava da je cijelo vrijeme bila zaljubljena u producenta showa.

S.M.
28.05.2012 10:40

U emisiji Povratak u civilizaciju gostovale su Aleksandra Grdić i Ava Karabatić . Tom prilikom bivša Miss Hrvatske otkrila je što misli o drugim natjecateljima Survivora .

"Napravile smo veliku grešku što nismo prvo izbacile Kristinu, ona i Martina su klan s Vladom , Sebastianom i Nikolom . Poslije svega što sam tamo vidjela mogu reći da je Martina dno dna od čovjeka", rekla je Aleks.

Prokomentirala je i navodnu Ognjenovu prijetnju Kristini . "Podržala sam tada Kristinu jer ona nije mogla drugačije izbaciti muškarca osim da napravi situaciju, tako je napravila scenu s Nikolom, a kada je on dobio imunitet, smislila je prijetnju od Ognjena".

Na pitanje zašto je Sebastian bio protiv njezinog ostanka u finalu, Aleks je rekla da je bio gora baba nego žene.

"Ja ne znam zašto se svi ti frajeri prave da su najviše napravili, i oni su mlatili praznu slamu kao i mi žene. Od tog njegovog ekstremnog sporta mi ništa nismo vidjeli, pa ni ribu nije upecao".

Ava je u svom stilu pričala sve i svašta. Rekla je kako je njen omiljeni muškarac bio Milan zbog nevjerojatnog šarma kojeg ima. Otkrila je kako je cijelo vrijeme bila zaljubljena u producenta Uroša Lazića , a ne u Vladu.