Ostalo

Martina prekrila grudi samo rukama i cvijećem

Pjevačica Martina Vrbos je odlučila je udružiti snage s mladim srpskim fotografom te snimiti proljetni editorijal u kojem pozirala u toplesu, a gole grudi je skrivala rukama i cvijećem. Rezultat? Odlične umjetničke fotografije u prekrasnom ambijentu.

RTL
19.05.2012 08:57

U dosadašnjem dijelu 'Survivora' pjevačica i voditeljica Martina Vrbos mnogima je postala omiljena zbog svoje vedre naravi. Rođena Riječanka uvijek je spremna za smijeh i pjesmu, što je jako simpatično natjecateljima u ovom adrenalinskom showu.

Stoga je i stekla nove prijatelje na Kostariki, pa se tako druži s modnom stilisticom Kristinom Bekvalac , a pogotovo sa zgodnim manekenom Vladimirom Vuksanovićem s kojim se na snimanju Survivora i - 'zaručila' .

Posljednjih je tjedana često u Beogradu, ponajviše zbog posjete novostečenim prijateljima, ali i zbgo gotovanja u nekim emisijama. Njezin aktualni singl 'Na kraju grada' već se vrti na radio postajama u Srbiji, a Martina je sada dogovorila i suradnju s mladim srpskim fotografom Miomirom Milićem, prenosi opera-17.com .

U suradnji s njim snimila je proljetni editorijal u kojem se slikala u toplesu, a gole grudi samo sakrila rukama i cvijećem ! Rezultat? Izuzetno svježe i lijepe fotografije u ambijentu i bojama koje odražavaju aktualno godišnje doba.