Ostalo

Maske napokon padaju! Tko će uzeti 50.000 eura?

Tko je zaslužio titulu jedinog preživjelog i novčanu nagradu od 50.000 eura? Odgovor na ova pitanja gledatelji RTL Televizije dobit će 2. lipnja od 21 sat kada će se u beogradskom studiju pojaviti 18 natjecatelja prvog regionalnog reality showa 'Survivor'.

RTL
28.05.2012 12:26

Vruća Kostarika proteklih je mjeseci bila dom za Alex, Aleksandru, Avu, Martinu, Jelenu, Kristinu, Maju Lenu, Miu, Staniju, Vladu, Nevena, Marka, Milana, Nikolu, Žareta, Radovana, Sebastiana i Ogija.

Kandidati iz cijele regije pokazali su da adrenalinski pothvati, potraga za hranom, paljenje vatre, te zakulisne taktike, svađe, sklapanja i razvrgavanja saveza, ljubavi i suze, ne znače ništa ako je volja za preživljavanjem slaba ili gotovo nikakva.

U velikoj studijskoj emisiji, koja će se emitirati uživo iz studija Prve srpske televizije u Beogradu uz sudjelovanje svih četvero voditelja - Antoniju Blaće , Andriju Miloševića , Marijanu Batinić i Milana Kalinića , gledat ćemo presijek sezone, ali i plemenski savjet!

Po prvi put nakon emitiranih 47 epizoda svi kandidati će se naći na jednom mjestu i zajedno s gledateljima odlučiti tko je zaslužio titulu jedinog preživjelog i novčanu nagradu od 50 tisuća eura!

Tko će iz Velikog vijeća kome dati svoj glas od preostalih finalista, a kome će svoje glasove dati gledatelji i time odabrati jedinog preživjelog', ne propustite pogledati na RTL Televiziji, u subotu 2. lipnja od 21 sat kada će napokon pasti sve maske.