Ostalo

Natjecateljima u Survivoru stigle šokantne novosti

Nakon sedam tjedana međusobnih okršaja, preostali članovi Boruke i Matamba konačno su se ujedinili! Zbog tučnjave, izbačene su Aleksandra i Stanija pa se sada i ekipa s Otoka odbačenih može koncentrirati na novi zadatak!

RTL
30.04.2012 21:00

Zbog grubog kršenja pravila Survivora i fizičkog obračuna Stanije i Aleksandre , što ste mogli vidjeti u četvrtak na RTL Televiziji , njih dvije neće nastaviti daljnje sudjelovanje u showu. Za ratoborne natjecateljice nastup u showu Survivor je završilo. Iste večeri, po incidentu, natjecateljice su napustile otok .

Natjecatelji su nestrpljivo čekali ujedinjenje plemena, nakon 23 dana surove borbe želje će im napokon biti ispunjene. Samo 12 najspremnijih nastavit će borbu do konačne pobjede. Ali ujedinjenje donosi najveći obrat do sada. Već prvi dan dokazat će da najveća iskušenja tek predstoje i da nisu svi jednaki. Od ponedjeljka plemena više ne postoje i svatko se bori sam za sebe.

Voditelji otkrivaju natjecateljima ovu novost, a ujedinjeno pleme se zove SIBU . Isto tako, od ponedjeljka im se ukidaju sve 'kletve' koje su imali kao i tajni imuniteti koji više ne vrijede. Poglavice također više ne postoje. Nakon rituala spaljivanja plemenskih marama, počinju nove borbe u kojima se svak bori za sebe.

Marko i Cigi se moraju boriti za povratak u ujedinjeno pleme . To je posljednja borba u kojoj, tko prije složi slagalicu odlazi u ujedinjeno pleme SIBU i sa sobom može povesti još jednu osobu. Marko je pobjednik, no koga će povesti sa sobom? Hoće li Jelena ostvariti svoju želju i vratiti se u ujedinjeno pleme?