Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
INTIMNE TAJNE ALEX GRDIĆ

'Nemam ništa protiv seksa nasred Marakane'

'Voljela bih voditi ljubav na javnom mjestu, a posebno sam slaba na nogometne stadione', izjavila je bivša Miss Hrvatske i natjecateljica adrenalinskog reality showa Survivor - Aleksandra Grdić.

Image

Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić

Z.H./ 3.4.2012. u 10:42
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Hrvatska manekenka Aleksandra Grdić u kratkom je intervjuu za srpski Press otkrila svoje najintimnije tajne.

"Nemam ništa protiv vođenja ljubavi na javnom mjestu, a posebno sam slaba na nogometne stadione. S obzirom na to da volim Beograd, ne bih imala ništa protiv seksa na Marakani", kazala je Aleks.

Ipak, ne bi se seksala pred kamerama jer: "Prije pet godina bila bih za to, ali sad sam zrelija i mislim da bih se protivila. Pristajem na poljupce, ali ne i na ono poslije toga. Možda milijunska publika ne mora vidjeti baš sve".

U Survivoru se nije skidala u toples: "Točno je da nemam problema sa skidanjem, slikala sam se za Playboy. Međutim, prvih deset dana u Kostariki nisam se osjećala dobro, trebalo mi je dosta vremena da se naviknem i stvarno mi nije bilo do skidanja".

Zvijezda regionalnog Survivora kazala je kako joj je najseksi muškarac u Kostariki bio Marko Karadžić jer je spontan, zabavan i ima divne stavove.

"On mi je uljepšavao dane koji su u Kostariki zaista bili teški", završila je Aleksandra.  

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZVALI SU GA ROMEO

Radovan otkrio zašto u Survivoru nije bilo seksa!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba