Ostalo

'Nije mu mjesto u finalu, igrao je prljavo!'

Nakon dvije zahtjevne borbe, Sebastian je dobio društvo u finalu. Zasad su finalisti Survivora isključivo muški, nadamo se kako će im se danas pridružiti i jedna žena.

RTL
30.05.2012 08:20

Prva borba zahtijevala je veliku izdrživost . Naime, kako bi ispunili zadatak natjecatelji su trebali ostati što duže ostati visjeti na zidu iz kojeg su morali po brojevima izvlačiti štapove.

Odmah na početku je ispala Martina, a nakon i Vlada zbog pogreške . Nedugo nakon njega ispala je i druga žena - Kristina, a za titulu finalista ostali su se boriti Milan i Nikola.

Obojica su izvukli posljednji štap i ostali visjeti na zidu, no Nikola je uskoro pao, a Milan je ušao u finale.

"Prije nego što sam krenuo na put, rekao sam kćerki Lari da ću doći do finala. Ispunio sam obećanje, nije bilo teško. Želio sam vidjeti kako je do kraja. Neka drugi odluče kolike su mi šanse u finalu, ne volim govoriti o sebi", kazao je Milan nakon toga.

Međutim, ostali ne smatraju kako je baletanu mjesto u finalu.

"Mislim da njemu nije mjesto u finalu. Mislim da je igrao prljavo, veliki je taktičar, igrao je na ljudsko sažaljenje. Ako bi se radilo o troje finalista, volio bih kraj njih vidjeti i jednu ženu", rekao je Neven Ciganović .

U zadnjoj borbi u utorak za mjesto u finalu showa preostali natjecatelji morali su pomoću piljevine i šibica upaliti vatru na vrhu klackalice.

Iako je Kristina prva upalila vatru, Vlada je ipak bio brži u podizanju plamena te je on postao treći finalist.