Ostalo

Ove scene su obilježile prvi regionalni Survivor!

U tri mjeseca koliko je vladao televizijskim eterom, Survivor je doista imao sve sastojke potrebne za dobar reality show - puno svađa, golotinje, nespretnosti i podmetanja. Najblistavije trenutke preživljavanja u Kostarici pogledajte u rubrici Top 5!

RTL
03.06.2012 18:15

Prvi regionalni Survivor je iza nas, no neke ćemo scene zahvaljujući osebujnim kandidatima još jako dugo pamtiti.

Divljina Kostarike, glad i iscrpljenost uglavnom su bili krivci za svađe koje su obilježile ovu sezonu. Zbog neprimjerenog ponašanja Aleksandra i Stanija su izbačene prije kraja natjecanja. I dok su kod njih udarci bili fizičke prirode, neki su se odlučili na niske psihičke udarce.

Zbog svađa i izdaja su pucala i naizgled divna prijateljstva. Jedna je tema u svađalačkom ringu bila nepresušna. Podjela na alfa mužjake i navodno nesposobne žene svima je bila trn u oku.

No, tko se tuče taj se voli, pa nismo bili zakinuti ni za dozu romantike. Amorova strelica već je prvog dana pogodila Radovana , koji je zbog Aleksandre Makedonske zaradio plemenski crveni karton.

Kuhalo se i između Nikole i Kristine , no sve nam se čini da je ta veza svela isključivo na uzajamno iskorištavanje.

A zbog Ognjena Kajganića i samoće u divljini Maja Lena Lopatni , po povratku u civilizaciju okončala je dugogodišnju vezu.

I premda su mnogi očekivali neke konkretnije ljubavne podvige, ova nam je sezona donijela tek nekoliko primamljivih kadrova. Djevojke su se na samom početku iskušale marketinšku foru seks prodaje, no niti jedan Tarzan nije primijetio Jane.

Zamke Survivor sirena vrebale su na svakom koraku, no divljina Kostarike skrila je kud i kamo ozbiljnije opasnosti.

Već na samom početku gledali smo borbu za život Mije Begović , koja se umalo utopila, no zahvaljujući Nevenu i Alex izvukla je živu glavu. Zmija koja je napala kamp srećom nikog nije ugrizla, no Alex se našla na udaru opasnog škorpiona.

Premda su borbe bile nemilosrdne, opasnost je vrebala čak i u trenucima opuštanja i ugode.

No svađe, ljubavi, golotinja nezgode i divljina sve to postaje manje važno kad je u pitanju ONA. Neponovljiva Ava , moralna pobjednica koja je na kraju i presudila finale Survivora, svoje je ime trajno uklesala u televizijsku povijest.

U njemu je Ava pronašla svoga čovjeka, i ako se nju pita do kraja života će ih vezati neraskidiva veza. Premda su je svi od samog početka Survivora otpisivali, ona je zamalo došla do finala.

Što reći? Koju posluku porati? Da je nema, stvarno bi je - trebalo izmisliti.