Ostalo

Paljenje vatre kao totalni hit

RTL
13.03.2012 17:08

Jedan od najpopularnijih showova diljem svijeta započeo je u ponedjeljak navečer na RTL Televiziji, gdje su gledatelji imali priliku upoznati 18 natjecatelja iz regije.

U ukupnoj populaciji gledanost je bila 11,1% ili 465 tisuća ljudi, dok je u ciljnoj skupini od 18- 49 godina ostvarila gledanost od 12,5%.

No, najveća gledanost, od 710 tisuća ljudi, bila je u trenutku kada su naši kandidati pokušali zapaliti vatru na lokaciji, što im nikako nije išlo od ruke.

Ipak, već u drugoj epizodi, koja je na programu večeras u 21.00 sat, Sebastian Fleiss pokazat će se kao jedini pravi avanturista i odlučan natjecatelj.

S druge strane, njegova potpuna suprotnost je Neven Ciganović . Poznati društveni kroničar i stilista, u 'Survivor' je došao samo iz jednog razloga – dobro se zabaviti i što manje raditi.

A što će se još događati nakon prve, hladne, neprospavane noći, tko će završiti u kojem plemenu, te što čeka Aleksandru Grdić i Nevena Ciganovića, gledatelji će moći saznati već u utorak od 20.50 sati na RTL Televiziji .