Ostalo

'Pomiješale smo krv i postale sestre!'

I dok su neki 'ratovali' tijekom snimanja Survivora, drugi su postali nerazdvojni. Modna kreatorica Kristina Bekvalac i pjevačica Martina Vrbos toliko su se zavoljele da su svoj odnos okrunile time što su se posestrile.

S.M.
10.04.2012 07:49

Kristina Bekvalac i Martina Vrbos su za vrijeme Survivora postale nerazdvojne, a njihov odnos okrunjen je time što su se posestrile.

"Nas dvije smo pomiješale krv i postalesestre. Ne prođe ni jedan dan da se ne čujemo. Viđamo se kad god možemo, ili ona dođe kod mene u Zagreb ili ja odem kod nje u Beograd", rekla je Martina za Blic, kojoj je Kristina pokazala i svoj rodni Novi Sad.

Najviše su je veselili zajednički izlasci i druženja, a sada su postale i obiteljski prijatelji.

"Martina je provela mjesec dana kod mene u Novom Sadu. Upoznala sam je s roditeljima i ostalim članovima obitelji. Divno smo se provele. Čim sam ugledala Martinu, imala sam osjećaj kao da je dugo poznajem, a kada smo počele razgovarati, naše energije su se poklopile", ispričala je Kristina.

No, osim njih dvije, ima još natjecatelja koji su se radije družili nego svađali, pa je tako Radovan u Sebastianu pronašao pravog prijatelja.

"Baš smo neki dan Sebastian i ja bili na kavi u Zagrebu. S njim sam se najbolje slagao tijekom boravkau Kostariki jer smo imali isto mišljenje o mnogim stvarima i drago mi je da se i dalje družimo i čujemo", ispričao je hrvatski maneken koji je ostao u kontaktu i s Alex Grdić .