Ostalo

Poruka Avi: 'Kad nekom nema pomoći, nema je!'

Alex prigovara Avi da cijelo vrijeme 'cmolji' te da bi umjesto toga mogla djelovati i pridonjeti ženskoj složnosti u plemenu.

RTL
10.05.2012 09:33

Alex objašnjava Avi da je naivna i da je dečki samo iskorištavaju za njihove ciljeve. Također misli da starleta nema povjerenja u nikoga.

Prigovara joj da cijelo vrijeme 'cmolji', a da bi umjesto toga mogla djelovati i pridonjeti ženskoj složnosti u plemenu.

Manekenka ne može vjerovati da Ava želi izbaciti Maju Lenu ili Martinu i želi joj natuknuti da dobro razmisli za koga će glasati na plemenskom savjetu i hoće li to ponovno biti žena.

"Ja želim tebi pomoći, no ti opet tjeraš vodu na svoj mlin. Ne, kad nekom nema pomoći, nema je", odustala je Alex od razgovora s Avom nakon što ova nije shvatila njenu dobru namjeru.

Hoće li Alexina ideja zaživjeti i hoće li djevojke u plemenu Sibu napokon biti složne ne bi li izbacile jednog muškarca ili će ponovno dečki presuditi nekoj ženskoj kandidatkinji ne propustite pogledati, večeras, na RTL Televiziji u novoj epizodi Survivora 21.45 sati !