Ostalo

'S oproštenjem, to je žena s konjem u dupetu'

Pod svjetlima reflektora Kristina se našla zbog svađe s Ognjenom nakon koje je postala trn u oku većini odbačenih natjecatelja. Plemensko vijeće nije ju moglo smisliti, a pogotovo Jelena koja je sipala uvrede na račun svoje zemljakinje.

RTL
31.05.2012 15:45

S obzirom na to da se finale Survivora bliži kraju, Antonija Blaće i Milan Kalinić ugostili su u studiju posljednje preživjele među ženama, Kristinu i Martinu .

Kristina se u svom studijskom nastupu prisjetila kako se snašla u cijelom showu te je priznala kako nije znala ponašati se u početku. Inače nije agresivne prirode, a na Kostarici je trebala biti upravo takva da bi bila sposobna igrati igru preživljavanja.

"Nisam znala kako da se tučem sa ženom, kako se ponašam, kako da je čupam", izjavila je Kristina.

U centar pozornosti ipak je došla zbog načina na koji se borila. Bila je jedna od rijetkih žena koje su fizički bile spremne boriti se.

Pod svjetlima reflektora bila je i zbog svađe s Ognjenom nakon koje je postala trn u oku većini odbačenih natjecatelja. Plemensko vijeće nije ju moglo smisliti, a pogotovo Jeleni koja nije mogla shvatiti zašto su baš Martina i Kristina zadnje žene koje su preživjele u plemenu Sibu .

"Što im rade te žene tamo? Jedna koja ne može složiti normalnu rečenicu, dobro izgleda, no u Srbiji ima puno boljih riba od nje. Kod Martine i Kristine ne vidim ni talent niti šarm i nije mi jasno što njih dvije rade u polufinalu. To je dokaz da i je najgluplja žena pametnija je od pametnog muškarca", izjasnila se Jelena.

"I dalje mi nije jasna veza između Kristine i Nikole . Je l' to neka patologija, o čemu se tu radi? Njih dvoje zajedno, to je mitsko biće, polužena, polukonj. S oproštenjem, to je žena s konjem u dupetu, zato ona stalno ima zatvor, konstantne verbalne proljeve, a gospodin u tom položaju niti vidi, niti može išta napraviti, naprosto ne zna", slikovita je bila poznata srpska vizažistica.

Što je Kristina još otkrila Antoniji i Milanu u pretposljednjoj studijskoj epizodi Survivora , pogledajte večeras na RTL Televiziji u 21 sat !