Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POBJEDNIK SURVIVORA

Samo jedan je 'preživio': Vlada je pobjednik Survivora!

Napokon je poznat pobjednik ovogodišnje sezone "Survivora" i osobe koja je osvojila osvojiti 50.000 eura nagrade. Zanimljivo je to da je, eto, upravo najosebujnija natjecateljica Survivora imala presudnu ulogu u ovom showu.

RTL/ 2.6.2012. u 22:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

I prvi regionalni Survivor došao je svome kraju!

U dramatičnoj finalnoj večeri nabijenoj emocijama nakon glasovanja gledatelja i Velikog Vijeća napokon smo dobili ime osobe koja je osvojila nagradu od 50.000 eura.

Upravo je VladaVuksanović ta osoba, no nije mu bilo lako na tom putu, kao ni u samom finalu.

U studijskoj epizodi showa prvo su se svi natjecatelji prisjetili najkritičnijih i najdramatičnijih trenutaka u Survivoru, a njih je uistinu bilo dosta.

Od svađe Stanije i Žareta, preko Avinog plakanja, Mijinog prigovaranja do posljednje prepirke između Kristine i Ognjena, drame je bilo dosta i natjecatelji je se srame.

Slijedile su uvodne izjave finalista Survivora, Sebastiana, Milana, Vlade i Nikole prema Velikom vijeću koje također odlučuje o njihovoj sudbini. Sebastian je u tom uvodnom dijelu šokirao sve natjecatelje i gledatelje jer je priznao da je cijelo vrijeme bio dio klana koji ga je i doveo u samo finale. Tada su uslijedila pitanja Velikog vijeća prema finalistima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon što su i slavne pjevačke zvijezde Balkana poput Severine, TonyjaCetinskog,NatašeBekvalac, DavoraJovanovića i drugih dale potporu našim natjecateljima, slijedio je najstresniji dio.

Veliko vijeće nije se moglo dogovoriti tko im je favorit pa su tako najviše glasova za pobjednika Survivora dobili Milan i Vlada.

Upravo se čita

Image
'BRAK NA PRVU'

NE MOŽE BEZ SVAĐE: Olivera Matijević vrijeđala mladoženjinu kumu na vjenčanju, pale su teške riječi

Gledatelji su svojim glasovima ipak izabrali Avu Karabatić za svoju ljubimicu pa je ona dobila tu čast da ponovno glas i odluči između Milana i Vlade.

Otprije je bilo poznato kako je slaba na srpskog manekena pa njen glas Vladi niti ne čudi. Zanimljivo je to da je, eto, upravo najosebujnija natjecateljica Survivora imala presudnu ulogu u ovom showu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kako god bilo, čestitamo Vladi na pobjedi!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
GRDIĆKA SPREMA PAKLENI GOVOR

Alex: Nabijem tih 50.000 eura na onu stvar!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba