Ostalo

Samo ona može stati uz bok Gay Prideu i Euru!

Uz Gay pride i Europsko prvenstvo, još se jedan neizostavni pojam veže uz tjedan koji je za nama. Ava Karabatić je prvo plakala, onda se svađala, pa mirila i smiješila zbog Vladina poklona, a sve smo njezine dogodovštine zbrojili u jednu priču.

RTL
10.06.2012 18:35

" Ava stvarno si ono, ne znam jesi li carica ili kraljica!"

Svoj kraljevski status Ava je potvrdila gostovanjem u Studiju 45 u kojem je bez teksta ostavila Vladu i Sebastijana . Ovaj show zasjenila je snimka jedne druge, manje vidljive kamere od one studijske - i to nakon emisije! Ono što je ta kamera uhvatila svađa je Vlade i Avinog oca Ivice ! Odjednom se Avina bajka pretvorila u horor film!

"To smo odmah raščistili. Za dvije i pol sekunde pa smo otišli zajedno u kafić", kaže Vlada.

Raščišćavala se navodno i situacija oko Martine Vrbos koja je nakon emisije čekala Vladu i nije baš bila melem za Avine oči!

U finalu je Ava nosila haljinu nalik vjenčanici, a onda je svome princu donijela pobjedu. U pravim bajkama sljedeći bi korak bio da princ zaprosi svoju princezu!

Čudo se ipak nije dogodilo, ali umjesto prstena na ruci na Avinim su ušima zablistale divne naušnice koje je izabrao Vlada!

Umiljata je bila i nedavno kada je sa Stanijom izmjenjivala vruće poljupce!

Ipak, ništa od sočnog poljupca s Majom Lenom , koja joj nije niti čestitala na tituli favorita publike!

Da je mogla uću u glavu Ave Karabatić i shvatiti čime je to osvojila publiku, možda je i crvenokosa studentica mogla biti narodna heroina!

Ipak, priznaje Ava jedini tko je zavirio tamo gdje nitko ne može je Vlada, točnije njegov poklon!