Ostalo

Sapunica u Kostariki: Zaruke, podmetanja i ljubomora!

Natjecatelji Survivora očito žele baš to - zaustaviti vrijeme, jer se vruća Kostarika zajedno s popratnim dramama uvukla u svaku njihovu poru. Danas na meniju imamo jedne zaruke, puno svađanja i poneko podmetanje.

RTL
18.04.2012 21:10

Amazonka Stanija pretrpjela je prvi poraz , a glavni krivac za propast njezina puta do ujedinjenja je Žare . Osim toga što si je, barem za sad, osigurao povratak u igru , zakuhao je nove svađe na otoku odbačenih . Tenzije je smirio Milan .

Jasno je također da je upravo Milan najugroženiji na sutrašnjem plemenskom vijeću. Upravo zato ga je Sebastijan poslao u potragu za tajnim imunitetom.

"Ja sam u tom trenutku procjenio po situaciji u njihovom plemenu tko bi mogao biti ugrožen. Znao sam da je jedan bistar, inteligentan i uporan tip i znao sam da, ako itko ima šanse naći imunitet, to je bio Milan", kazao je Sebastijan Fleiss.

Dok Milan traži, članovi njegova bivšeg plemena guštaju u još jednoj pobjedi i plemenskim specijalitetima. Kajganićeva kajgana hit je na meniju rajske plaže.

Na drugoj plaži poraz ne smanjuje entuzijazam. Martina i Vlada kreću u istraživanje guste džungle i vlastitih osjećaja.

"Romantične šetnje Vlade i mene su uistinu bile romantične. Obadvoje znojni, s mačetama smrdimo usred Kostarike. Jako romantično", ispričala je pjevačica kroz smijeh i dodala kako su se baš dobro zabavili u džungli .

Nastavila je usporedivši Vladu s Kristinom.

" Ono što mi je Kristina bila u Matambu , Vlado mi je bio u Boruci . I tako je ostalo od samog trenutka kad smo kliknuli, to je bio trenutak kada smo po najvećem pljusku pjevali Raindrops i bacali se u more. To je bio taj trenutak i postali smo super prijatelji", rekla je Martina Vrbos , dok je Ava Karabatić dobila napadaj ljubomore.

"Ovo nije bila zaljubljenička šetnja, ovo je bila predbračna šetnja. Mi ćemo vjerojatno da se uzmemo poslije ovoga svega, zavoljeli smo se u đungli i u vodi sam je zaprosio ", priznao je najseksi natjecatelj u Survivoru .

Dok čekamo nastavak još jedne otočne sapunice, bacimo oko na današnji zadatak
. Na dnevnom redu je mala borba. Pobjednikov bi glas na sutrašnjem plemenskom vijeću mogao biti presudan.

Tko će to biti, doznajte večeras u 21.45 na RTL Televiziji!