Ostalo

Senzacija: Severina u Survivoru!

Svoje ljubavno gnijezdo nakratko će napustiti Severina. Četiri mjeseca nakon rođenja sina, najpoznatija mama na Balkanu pojavit će se u subotu na finalu Survivora u Beogradu. Vjernim obožavateljima za prvi nastup nakon porođaja pripremila je i novi singl.

RTL
29.05.2012 18:30

Ako je lanjsko finale Big Brothera bila dobra noć, čekajte tek finale Survivora . Severina je tada dobro predosjetila jer je njezin Brad Pitt još uvijek hit. No, svom je sinu poželjela zapjevati neku novu uspavanku, pa ove subote na pozornicu finalnog Survivora stiže najpoznatija balkanska mama s novim novcatim hitom.

"Moji fanovi su tako slatki, oni, osim mene, vole razne pjevače i vjerojatno će ići na koncerte raznih pjevača dok se mama ne vrati", kazala je svojevremeno Severina.

No, mama se sada vratila, iako zapravo nigdje nije ni otišla. Taktovi i stihovi novog ljetnog hita stroga su tajna, ali zato nije tajna da Severina na porodiljnom nije mijenjala samo pelene.

Što je sve radila pokazat će nam na prvom javnom nastupu
od kad je, prije četiri mjeseca , rodila Aleksandra . Međutim, Severina nikada nije planirala isključivo mirovati tijekom svog porodiljnog dopusta.

Za novu pjesmu morat ćete se strpjeti do subote, ali zato vam već u petak serviramo ekskluzivnu porciju najtraženije mame na Balkanu.

U specijalnom Exkluziv tabloidu sa Severinom saznat ćete sve o njezinom sinu, Milanu, nastupima i novom albumu.