Ostalo

Senzacionalni obrat šokirao natjecatelje Survivora

Intrige na rajskom otoku bile bi idealan scenarij za neku dramu. Prema odluci plemenskog vijeća, bilo je posve sigurno, ispada Alex, no u zadnji tren izbacili su Staniju, i to zbog spletkarenja!

RTL
02.04.2012 17:57

Prvi plemenski savjet Boruka će pamtiti do zadnjeg dana avantureu Kostariki. Prava drama s neočekivanim preokretima završila je gašenjem Stanijine baklje. Svega dva dana prije, pleme je jednoglasno odlučilo da će izbaciti Alex, no Stanijine priče o muškom klanu svima su digle živce.

"Na plemenskom vijeću dogodilo se to što se dogodilo. Stanija je iz totalno nepoznatog razloga svima nama opet krenula s pričom, 'muški klan nasuprot ženskog klana'. Prozivala nas je i svi smo se samo pogledali, nismo si trebali ništa ni reći, svima je bilo potpuno jasno što se događa i izbacili smo Staniju", rekao je Sebastian .

Idućeg jutra svi su i dalje bili pod dojmom, a klupko tko je koga htio izbaciti i zašto, polako se počelo odmotavati.

"Pola sata prije vijeća žene su htjele izbaciti Avu i tražili su od nas, muškaraca, da im pomognemo u tom naumu. Nama to nije palo na pamet pošto je Ava jedina od njih bila stvarno veliki radnik. Mislim da su baš napravili veliku grešku", tvrdi Ognjen .

Nakon svog tog spletkarenja, deblji je kraj izvukla Stanija , a da joj Otok odbačenih nije nimalo drag, vidjelo se odmah .

Osim što su se bavili dramom s prošlotjednog vijeća, plemena su odabrala nove poglavice. Starim poglavicama se spremaju iznenađenja, a tko je preuzeo vlast, kakvi ih obrati čekaju i kako će završiti novi plemenski okršaj - saznat ćete večeras, samo na RTL Televiziji u 21 sat !