Play ponuda
Play ponuda
ekskluzivni intervju

Severina sprema spektakl za finale Survivora!

Nakon nekoliko mjeseci izbivanja zbog rođenja prvog djeteta, Severina, se vraća na scenu nastupom u finalu 'Survivora', a u prvom, ekskluzivnom intervjuu 'Exkluziv Tabloidu' progovara o karijeri i majčinstvu, samo za gledatelje RTL Televizije!

RTL/ 30.5.2012. u 10:28
Play ponuda

Severina je za svoj prvi nastup uživo nakon nekoliko mjeseci izbivanja s estradne scene odabrala finale Survivora, koje će se emitirati na RTL Televiziji u subotu 2.lipnja s početkom u 21.00 h!

Samo za svoje fanove i gledatelje RTL Televizije, Severina će premijerno izvesti svoj novi singl Italiana, koju su napisali Filip Miletić i Miloš Roganović, a na kojoj gostuje Ana Bebić. Svi koji su imali privilegiju čuti izvedbu, već su je nazvali novim, velikim ljetnim hitom.

Uz Severinu, u velikom finalu Survivora, kada ćemo doznati pobjednika sezone i osobu koja će osvojiti 50.000 eura nagrade, kao specijalni gosti nastupit će i Tony Cetinski sa svojim novim singlom, te Nataša Bekvalac i Davor Jovanović.

Prije nastupa u subotu, Severina je dala i prvi, ekskluzivni intervju Dorijanu Klariću, za Exkluziv Tabloid, koji će u petak biti prikazan na RTL Televiziji od 18.05 h.

U 25-minutnom intervjuu Severina je progovorila o majčinstvu, životu na tri adrese, sinu Aleksandru te doživljajima iz rodilišta, kao i hoće li se ubrzo vratiti na scenu. Pogledajte što je lijepu Splićanku razgalilo do suza u posebnoj emisiji Exkluziv tabloidu sa Severinom ekskluzivno na RTL Televiziji!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
UGODNI RAZGOVOR S DAMAMA

Ava i Maja Lena otkrile zašto su se prijavile u Survivor!

Play ponuda

Više s weba