Ostalo

Simpatična Antonija opet izvlači najmračnije tajne!

Reality show 'Survivor' na RTL Televiziji starta 12. ožujka i emitirat će se od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat, no posebna poslastica bit će studijske emisije nedjeljom koje će voditi simpatična Antonija Blaće i srpski glumac Milan Kalinić.

RTL
08.03.2012 10:44

Bliži se dan kada će gledatelji RTL Televizije otkriti kako se javne osobe snalaze u nepredvidljivim situacijama kostarikanske džungle.

Reality show Survivor na RTL Televiziji kreće 12. ožujka u21 sat, terminu u kojem će se emitiratiod ponedjeljka do četvrtka, no za ljubiteljie adrenalina i egzotične okoline priprema se posebna poslastica, studijska emisija nedjeljom!

Voditeljica Antonija Blaće i srpski glumac i voditelj Milan Kalinić bit će uz kandidate u studijskim emisijama iz Beograda.

Tonkin kolega voditelj, poznati jeglumac, rođen u Beogradu, gdje je završio glumu na BK Sveučilištu. Svoju glumačku karijeru započeo je ulogom u filmu Ptice koje ne polete', a glumio je u 16 televizijskih serija i filmova, kao i u kazalištima.

Antonija Blaće i Milan Kalinić

Osim što je diplomirao glumu, Milan je završio i pilotsku akademiju u Vršcu. Publici je poznatiji kao televizijski voditelj, a prva emisija koju je vodio bila je 'Leteći start'.

Bio je voditelj emisija 'Ruski rulet', 'Sve za ljubav', a najpoznatiji je po ulozi voditelja u reality showu 'Big Brother'. Trenutno ga srpski gledatelji mogu gledati kao voditelja showa 'Izađi na crtu'.

Antonija i Milan će zajedničkim snagama pokušati od svojih gostiju izvući najmračnije tajne i intrige showa, a u emisiji će biti prikazani najzanimljiviji detalji koje gledatelji nisu vidjeli u dnevnim emisijama.

A što nas sve očekuje, ne propustite pogledati, u nedjelju, 18. ožujka u 20.00 sati.