Ostalo

Što je prethodilo pravoj tučnjavi u Survivoru?

Na Otoku odbačenih natjecatelji se svađaju za doručak, ručak i večeru. Na jednoj strani su Stanija i Mija Begović, a na drugoj svi ostali. Došlo je i to fizičkog sukoba između Stanije i Aleksandre, a pogledajte što mu je prethodilo!

RTL
26.04.2012 14:39

Na Otoku odbačenih nastao je pravi kaos. Svađe su svakodnevica za doručak, ručak i večeru, a Radovan i Žare su se čak odlučiti odvojiti u 'muški kamp' jer ne mogu više slušati Miju i Staniju.

Na udaru ostalih 'odbačenih' je pogotovo srpska manekenka koju optužuju za laganje i spletkarenje. Stanija je potom Aleksandri krenula objašnjavati kako je bio dogovor da ona šuti o njezinom ljubakanju s Radovanom.

Aleksandra je to demantirala da se ljubila te je pozvala Radovana da potvrdi kako to nije istina. Tu je Staniji puk'o film i sasula je Makedonki sve u lice .

"Ja sam kreten i budala, držala sam samo tvoju stranu, da bi mi ovako zabila nož u leđa. Ako hoćeš da spavaš s njim, da se grliš, da se jeb**, što god hoćete, samo se skinite meni s grbače i nemojte me više gurati u krevetu", urlala je Stanija.

Sve to je kasnije kulminiralo pravom tučnjavom , udaranjem između Stanije i Aleksandre pred svima, a imat će to priliku vidjeti i gledatelji RTL Televizije u večerašnjoj epizodi Survivora od 21.45 sati !