Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
AVIN VRUĆI ROĐENDANSKI TULUM

Što je slavljenica radila u mraku s Vladom?

Vrhunac njezine sreće i proslave rođendana u Beogradu izmamio je poseban poklon iznenađenja koje je ostavilo traga na Avi.

RTL/ 27.5.2012. u 18:36
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na visokoj nozi u Beogradu slavio se 24. rođendan AveKarabatić. Starleta je na party pozvala sve sudionike Survivora, a tko joj se odazvao i o čemu se tamo pričalo, otkrivamo vam upravo sada.

"Punim 24 godine, osjećam kao da imam 17 godina, ali moram nešto priznati, nikad sretnija nisam bila u životu", rekla nam je Ava.

Vrhunac njezine sreće i proslave rođendana u Beogradu izmamio je poseban poklon iznenađenja koje je ostavilo traga na Avi. Čini se kako je Vlada ipak njen okidač!

Avin tata IvicaKarabatić komentirao je zaljubljivu narav svoje kćeri naglasivši kako je ona u sve zaljubljena, "čas u ovog, čas u onog".

Jedan je tata, ali čini se da je Ava svojom zeznutošću uspjela osvojiti i neke od natjecatelja Survivora koje je i pozvala da joj se pridruže u jednom beogradskom restoranu! Rođendanske su želje bile različite...

Poseban utjecaj na Avu imao je i jedan dar pa se jezik malo razvezao! Tako je osim rođendanskih želja i pozdrava bilo i tračanja!

U Survivor tjednu ispred nas Ave i Alex nema u plemenu jer su preseljene u Veliko vijeće! No, one će gostovati  u večerašnjoj emisiji Survivor Povratak u civilizaciju gdje će nam otkriti sve male tajne Survivor ekipe koja još sitno broji do finala.

Više pogledajte u prilogu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SVE TAJNE HRVATSKIH KANDIDATA

'U Survivoru mi je najviše nedostajao seks!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba